Stormfulle høyder

neidå, ikkje Emily Brontë sine stormfulle høgder, Selma Lønning Aarø sine.

Denne boka borrer dypt i de klassiske scener som ektepar og kjærester spiller ut for hverandre dag etter dag. Dramatikken kan ofte være voldsom og innlevelsen inderlig, noen ganger er det uklart om det er komedie eller tragedie. Vi følger kjernefamiliens komplikasjoner under ferieturen, et forsøk på fårikålshopping på et storsenter, en bryllupsdagsfeiring med ny vri og soppturer med ukjente risikofaktorer og mye, mye mer.

Det tar nokre gonger fleire år frå ei bok blir utgitt til eg i det heile tatt oppdagar at den eksisterer. Slik var det med denne boka. Men, når eg no endeleg oppdaga den, så har eg hatt det veldig morsomt saman med den, Selma og hennar ektemann. Foreldra hennar er også innom innimellom. For ikkje å snakke om Brann.

Eg har ikkje storledd av boka, men til gjengjeld humra (ok, då…fnist) masse. Det er absolutt ein del av livets små og store absurditetar mange kan kjenne seg igjen i.

Så er du på jakt etter ei kort, humoristisk og lettlest bok med meir eller mindre absurde scener frå eit samliv? Då er dette ei aktuell bok for deg.

Advertisements

Om mostraum
Librarian, reader, atheist, blogger, golfer, lesbian, geek.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: