Hjelp, vi liker film!

Lei av kjedelige filmomtaler i avisene med lik terningkast til alle filmer? Da er den norske nettsiden montages.no (nett)stedet for deg!

Det er noen filminteresserte som opprettet siden for noen år siden fordi de syntes det manglet en arena og et møtested for å diskutere film i Norge. Resultatet ble montages.no, en nettside som har Filmen i fokus uten tabloide forstyrrelser eller politiske hensyn. Norsk film får et spesielt fokus med anmeldelser skrevet av diverse fagfolk.

Nettsiden er tiltalende og oversiktlig med fine bilder og artikler i midten. På siden finner du lenker til diverse blogger, kinoaktuelt, kommentarer osv. Nederst anbefaler skribentene fortløpende artige lenker, filmer og andre godsaker. Perfekt for deg som vil følge med.

Under fanen Coup de Cœur  blir det presentert personlige favoritter, og podcasts med diskusjoner og festivalreportasjer finner du under Filmfrelst. Obligatorisk for alle filmnerder er selvfølgelig topplister, med de beste tegneserie-adaptasjonene, de beste fengselsfilmene osv.

Dette er et flott nettsted drevet av filmnerder, skrevet for filmnerder.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: